Dit is een voorbeeld maandmenu, samengesteld volgens seizoen en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.

menu'S zijn enkel verkrijgbaar per tafel.

 

 

Wij aanvaarden enkel veranderingen aan het menu, indien die niet uit de context gehaald worden.

één tafel, één rekening, één betaalwijze.

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG 

JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI

 

RESTAURANT KAART / CARTE DU RESTAURANT

                              max 3 verschillende gerechten per tafel, max. gezelschappen 6 pers.    

Voorgerechten / Les entrées       

                                                                                                                                                                                                    

Zeeuwse oesters Creuses / huitres de Zélande creuses  € 3.5 per stuk / par piece

Garnaal kroketjes v/h huis / qroquettes aux crevettes maison.   €  20.50

Carpaccio van Belgisch blauw - wit / carpaccio de boeuf blue - blanc Belge.   20.50

Slaatje geite kaas  warm / salade fromage de chêvre chaud .  € 20.50

Slaatje geparfumeerd met truffel olie, geraspte truffel, gebakken ganzenlever.

Salade, parfumée à l'huile de truffes, truffes rapées, foie d'oie poêler. 2 pers p.p.  €   26.50

Slaatje, tomaat, pesto, op het vel gebakken baars filet, mozzarella. 

Salade, tomates , pesto, huile de basilic mozzarella., filet de bar    €  26.50      

Degustatie van polder truffel, 10 gr kaviaar , hoeve boter, aigre doux

Vacherin de truffes des polder, 10 gr de caviar, beurre fermier, aigre doux.    €  22.50

Zeetong reepjes, romig sausje van eigen nat, jonge spinazie ( voorgerecht ) .

Filets de sole, crème de propre jus, jeune pousse d'épinard.     €   26.50

 

 HOOFDGERECHTEN / LES PLATS PRINCIPEAUX

------------------------------------------------------

 

Gebakken zeetong / Sole meunière.      €     38.50

 

Op het vel gebakken tarbot, groentjes, aigre doux.

Pavé de turbot, poêlé sur sa peau, légumes, aigre doux.   €  41

Kabeljauw filet, versnipperde prei, gekonfijte tomaat, grijze garnalen.   

Filet de cabillaud, ficelles de poireaux, tomates confites, crevettes grises.      24.50 €

 

Patrijs " Fine Champagne " / perdreau " Fine Champagne "  €   26.50

 

Tournedos van kalfszwezerik, ( hart ), sausje van Damme Noir bier, groentjes, krielaardappelen.

Tournedos de ris de veau, à la bière Damme Noir, légumes, pomme de terre grenailles   vanaf / à partir 2 cts p.p.    €  38,50                                                                     

Ribstuk Limousin , krielaardappelen, salade, champignons saus.

Entrecôte Limousin, jeune pommes de terre  , salade, sauce champignons   €  27                                                                                                              

Lams kroontje, uit de streek, méli mélo van groentjes,

Couronne d'agneau, du pays, méli mélo de légumes .              vanaf / à partir  2 cts p.p.  €  36.

 

 

 

NAGERECHTEN / DESSERTS

Huis bereid vanille ijs/ Glace vanille “ Maison “   8 €

Bordje verse fruit ( volgens seizoenaanbod ), vanille ijs / assiette de fruits frais, selon saison, glace vanille.    12.50 €

Nougat glacé, Brugse kletskoppen / dentelles de Bruges   12..50 €

Dame Blanche met chocolade/ chocolatsauce : 75 % cacao.     12.50 €

Sorbets parfum van de dag/ parfum de la saison  10.50 €

Crème brûlée.       11 €

Espresso 4,50 € cafeïne vrije espresso 4,50 € 

koffie verkeerd / lait russe  5 € 

cappuccino met melkschuim 6 € slagroom 6 €       

tea 4 € 

Irish coffee  12 €

 

 

 

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG // JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI

De restaurant kaart is enkel verkrijgbaar binnen, // La carte du restaurant n'est disponible qu'à l'intérieur.

Er is een uitgebreide terras kaart bij mooi weer.