Dit is een voorbeeld maandmenu, samengesteld volgens seizoen en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.

VAN WOENSDAG TOT ZATERDAG MIDDAG BIEDEN WIJ U EEN LUNCH AAN VOORGERECHT / HOOFDGERECHT / NAGERECHT AAN 32 € pP   

menu'S zijn enkel verkrijgbaar per tafel.

 

 

Wij aanvaarden enkel veranderingen aan het menu, indien die niet uit de context gehaald worden.

één tafel, één rekening, één betaalwijze.

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG 

JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI

 

RESTAURANT KAART / CARTE DU RESTAURANT

                              max 3 verschilde gerechten per tafel, vanaf 6 personen 1 menu voor het ganse gezelschap     

Voorgerechten / Les entrées       

                                                                                                                            

cappuccino van Noordzee garnalen, preisnipper.

Cappuccino de crevettes grises de la Mer Du Nord, ficelles de poireaux.  18.50 €

 

Romige pompoensoep, gember, sinaasappel, Italiaanse ham, Parmezaanse kaas.

Crème de potiron, gingembre, orange, jambon Italiën, fromage de Parmezan.      €   12.50

 

Oosters getint soepje, zalm, zeewier, noedels, kokos.

Soupe, touche Oriiëntale, saumon rose, nouilles, jus de coco     €   18.50

 

Carpaccio van ganzenlever, slaatje van rucola, gekonfijte kerstomaatjes , olijfolie vierge extra, geparfumeerd met koningskruid

Carpaccio de foie d'oie, salade de roquette, tomates cerises confites, l'huile d'olive vierge extra, parfumeé au basilic.    €  26.50

 

Garnaal kroketjes van het huis / croquettes aux crevettes fait maison. .     € 18.50   

 

Rijk slaatje vergezeld van kreeft, asperges, geparfumeerd met truffel olie, geraspte truffel.                                                  Salade riche, accompagnée de homard, pointes d'asperges, parfumée à l'huile de truffes, truffes rapée          30 €                             

 

Slaatje, licht gebakken Sint Jacobsvruchten.

Salade, noix de Saint Jacques, mii cuit mii cru        26.50 €

 

 HOOFDGERECHTEN / LES PLATS PRINCIPEAUX

------------------------------------------------------

 

Paling in de room  /    Anguilles à la crème.             38 €

 

Gebakken zeetong /  belle sole meuniëre                 32 €

                                                                     

Goujonette van gepaneerde zeetong reepjes, slaatje, tartaar saus, vacherin van Polder truffel.

Goujonette de filets de sole, , salade, sauce tartare, vacherin de truffe de Polder.            € 35

 

Kreeft opgediend met een romig sausje van eigen nat, groenten reepjes, fijne kruiden, verse deegwaren.

Salmis de homard, cuit à la vapeur, crème de propre jus, ficelles de légumes, fines herbes, pâtes fraiches. 2 cts. p.p. € 32

 

Zacht gegaarde stukjes rund, bruin streekbier, groentjes.    26.50 €  

Mijoter de boeuf a bière brune  de la région, légumes..

 

Huwelijk van kalfszwezerik,  gebakken ganzenlever, sausje van Damme Noir, groentjes, krielaardappelen.

Mariage de ris de veau, foie d'oie poêler, Damme Noir, légumes, jeune pomme de terre.          € 45                                                                        

                                                                                                                  

Lams kroontje, méli mélo van groentjes,

Couronne d'agneau, méli mélo de légumes .                2 cts p.p.  €  38 

 

 

 

NAGERECHTEN / DESSERTS

Huis bereid vanille ijs/ Glace vanille “ Maison “   8 €

Bordje verse fruit ( volgens seizoenaanbod ), vanille ijs / assiette de fruits frais, selon saison, glace vanille.    12.50 €

Nougat glacé, Brugse kletskoppen / dentelles de Bruges   12..50 €

Dame Blanche met chocolade/ chocolat /saus/ sauce : 75 % cacao.     12.50 €

Sorbets parfum van de dag/ parfum de la saison  10.50 €

Crème brûlée.       11 €

Espresso 4 € cafeïne vrije espresso 4 €  koffie verkeerd / lait russe  4 €  cappuccino met melkschuim 6 € slagroom 6 €       tea 4 €  Irish coffee  10 €

 

 

 

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG // JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI