Dit is een voorbeeld maandmenu, samengesteld volgens seizoen en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.
VAN WOENSDAG TOT ZATERDAG MIDDAG BIEDEN WIJ U EEN LUNCH AAN VOORGERECHT / HOOFDGERECHT / NAGERECHT AAN 32 € pP AVOND / ZONDAG MIDDAG € 35
menu'S zijn enkel verkrijgbaar per tafel.
Wij aanvaarden enkel veranderingen aan het menu, indien die niet uit de context gehaald worden.
één tafel, één rekening, één betaalwijze.
GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/ MAANDAG EN DINSDAG
JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI
RESTAURANT KAART / CARTE DU RESTAURANT
max 3 verschillende gerechten per tafel, vanaf 6 personen 1 menu voor het ganse gezelschap
Voorgerechten / Les entrées
Slaatje verrijkt met Italiaanse charcuterie
Salade, charcuterie Italienne. € 19.50
Carpaccio van gemarineerde roze zalm, van huis, slaatje, geparfumeerd met olijfolie, koningskruid, balsamique, parmezaan..
Carpaccio de saumon rose " Maison " jeune pousses, huile d'olive parfumer au basilic, balsamique, fromage de Parmezan.
€ 20.50
Romig soepje van schaaldieren, preisnippers..
Crèmeuse soupe de crustacées, ficelles de poireaux € 18..50
Taartje van gerookte paling, asperges, jonagold., polder truffel, romige vinaigrette geparfumeerd met limoen.
Tourte d'anguille fumé, asperges, jonagold., truffes des polder, crèmeuse vinaigrette parfumée au limon. € 20.50
vanaf / à partir 2 cts p.p.
Garnaal kroketjes van het huis / croquettes aux crevettes fait maison. . € 18.50
Vacherin van polder truffel, 10 gr caviaar , hoeve boter, aigre doux
Vacherin de truffes des polder, 10 gr de caviar, beurre fermier, aigre doux. € 26.50
Eerste Hollandse nieuwe maatjes opgediend warm koud, preisausje., lente uitjes.
Maatjes de Holland " primeur ", chaud froid, à la crème de poireaux, ciboulle. € 18.50
HOOFDGERECHTEN / LES PLATS PRINCIPEAUX
------------------------------------------------------
Goujonette van gepaneerde zeetong reepjes, slaatje, tartaar saus, vacherin van Polder truffel.
Goujonette de filets de sole, , salade, sauce tartare, vacherin de truffe de Polder. € 35
Op het vel gebakken tarbot, groentjes, aigre doux.
Pavé de turbot, poêlé sur sa peau, légumes, aigre doux. € 48.50
Zacht gegaarde stukjes rund, bruin streekbier, groentjes. 24.50 €
Mijoter de boeuf a bière brune de la région, légumes..
Huwelijk van kalfszwezerik, gebakken ganzenlever, sausje van Damme Noir, groentjes, krielaardappelen.
Mariage de ris de veau, foie d'oie poêler, Damme Noir, légumes, jeune pomme de terre. € 38
Lams kroontje, méli mélo van groentjes,
Couronne d'agneau, méli mélo de légumes . 2 cts p.p. € 36.50
NAGERECHTEN / DESSERTS
Huis bereid vanille ijs/ Glace vanille “ Maison “ 8 €
Bordje verse fruit ( volgens seizoenaanbod ), vanille ijs / assiette de fruits frais, selon saison, glace vanille. 12.50 €
Nougat glacé, Brugse kletskoppen / dentelles de Bruges 12..50 €
Dame Blanche met chocolade/ chocolatsauce : 75 % cacao. 12.50 €
Sorbets parfum van de dag/ parfum de la saison 10.50 €
Crème brûlée. 11 €
Espresso 4 € cafeïne vrije espresso 4 €
koffie verkeerd / lait russe 4 €
cappuccino met melkschuim 6 € slagroom 6 €
tea 4 €
Irish coffee 10 €
GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/ MAANDAG EN DINSDAG // JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI