Dit is een voorbeeld maandmenu, samengesteld volgens seizoen en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.

VAN WOENSDAG TOT ZATERDAG MIDDAG BIEDEN WIJ U EEN LUNCH AAN VOORGERECHT / HOOFDGERECHT / NAGERECHT AAN 32 € pP   

menu'S zijn enkel verkrijgbaar per tafel.

 

 

Wij aanvaarden enkel veranderingen aan het menu, indien die niet uit de context gehaald worden.

één tafel, één rekening, één betaalwijze.

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG 

JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI

 

RESTAURANT KAART / CARTE DU RESTAURANT

                                   

Voorgerechten / Les entrées       

                                                                                                                            

cappuccino van Noordzee garnalen, preisnipper.

Cappuccino de crevettes grises de la Mer Du Nord, ficelles de poireaux.  18.50 €

 

6 Holle oesters uit Zeeland / 6 creuses huîtres.     26.50 €, 

 

Huis bereide wild pastei, slaatje, vijg,  uienconfituur.

La Terrinde de gibier Maison, figues, confiture d'oignons.       €   12.50

 

Romig soepje van pompoen, Italiaanse ham.

Crèmeuse Soupe de potiron, jambon Italiën       € 12.50

   

 Slaatje van quinoa, groetjes, , gelakkeerde roze zalm, vinaigrette van tonijn, ansovis, op Oosterse wijze.

Salade de quinoa, accompagné - saumon rose lacqué, vinaigrette de thon, ansjois " Oriëntale "      26.50 €                             

 

Gegratineerde roze scampis, licht gebakken in olijfolie " vierge extra, z.achte look, vacherin van wortelen, sausje van fijne kruiden

Gratin de scampis rose, légerement poêler à l'huile d'olive, l'ail doux, crèmeuse sauce aux fines herbes    26.50 €

 

gratin van zeetong reepjes, romig sausje verrijkt met jonge spinazie.

Gratin de filets de sole de la Mer du Nord,, à la crème de jeunes pousses d'épinard         28.50 €

 

 

Hoofdgerechten / les plats principeaux

 

Paling in de room  /    Anguilles à la crème.             38 €

 

Zeebaars filet , opgediend op een bedje van groene kool, kweepeer,, spekreepjes, sausje : reductie van eigen nat, kalfsjus, hoeveboter                                                                                            32 €

Filet de bar , poêler, sur canaper de choux vert, coings, beurre fermier, reeuction de propre jus - veau.                                                                         

Fazant Fine Champagne .

Faisan Fine Champpagne.  2 pers. p.p. € 26.50

 

Zacht gegaarde stukjes hertenkalf met bruin streekbier, boschampignons, knolselder purée, veenbessen, pomme bonne femme..     28.50 €  

Mijoter de cerf, à la bière brune  de la région, champignons des bois, purée de celeris rave, airelles, pomme bonne femme.                                                                          

                                                                                                                  

Tourndedos van hertenkalf, eigen nat geparfumeerd met chocolade, garnituur van boschampignons, groentjes.

Tournedos de cerf, propre jus, parfumé au chocolat, garniture de champignons de bois, légumes.   38 €

 

 

 

NAGERECHTEN / DESSERTS

Huis bereid vanille ijs/ Glace vanille “ Maison “   8 €

Bordje verse fruit ( volgens seizoenaanbod ), vanille ijs / assiette de fruits frais, selon saison, glace vanille.    12.50 €

Nougat glacé, Brugse kletskoppen / dentelles de Bruges   12..50 €

Dame Blanche met chocolade/ chocolat /saus/ sauce : 75 % cacao.     12.50 €

Sorbets parfum van de dag/ parfum de la saison  10.50 €

Crème brûlée.       11 €

Espresso 4 € cafeïne vrije espresso 4 €  koffie verkeerd / lait russe  4 €  cappuccino met melkschuim 6 € slagroom 6 €       tea 4 €  Irish coffee  10 €

 

 

 

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG // JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI