Dit is een voorbeeld maandmenu, samengesteld volgens seizoen en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.

VAN WOENSDAG TOT ZATERDAG MIDDAG BIEDEN WIJ U EEN LUNCH AAN VOORGERECHT / HOOFDGERECHT / NAGERECHT AAN 32 € pPP   

menu'S zijn enkel verkrijgbaar per tafel.

 

 

Wij aanvaarden enkel veranderingen aan het menu, indien die niet uit de context gehaald worden.

één tafel, één rekening, één betaalwijze.

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG 

JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI

 

RESTAURANT KAART / CARTE DU RESTAURANT

                                   

Voorgerechten / Les entrées                                                                                                                                   

Cappuccino van Noordzee garnalen, preisnipper.

Cappuccino de crevettes grises de la Mer Du Nord, ficelles de poireaux.  18.50 €

 

6 Holle oesters uit Zeeland / 6 creuses huîtres.     26.50 €

   

 

Slaatje van quinoa, groetjes, geparfumeerd met basilic olijfolie, vergezeld van een vacherin – Sint Jacobsschelpen.                                                                                 22.50 €

Salade de quinoa, légumes, parfumée au basilic, accompagnée d’un vacherin de coquilles Saint Jacques. .                               

 

Rijk slaatje met halfwilde patrijs, dennepitten, noten olie, verse vijg

Salade riche au perdreau demi sauvage, pignon de pin, huile de noix, figue fraiche.     28.50 €

 

Gamba’s Royal,, jonge spinazie fijne kruiden.

Gamba’s Royal, jeune pousses d’épinard, fines herbes.    28.50 €

 

 

Hoofdgerechten / les plats principeaux

 

Paling in de room  /    Anguilles à la crème.             38 €

 

Taartje van zeebaarsfilet, gevuld met grijze garnalen, meli melo van groentjes, hoeveboter reductie van eigen nat.     32 €

Tourte au filet de bar, farçie aux crevettes grises, méli mélo de légumes, beurre fermier, reduction de propre jus.                                                                           

 

Rijk gevulde Noordzee vissoep, romig, fijne kruiden, groentjes.. min 2 pers. p.p. 30 €

La Soupe de la Mer Du Nord, riche en poissons, crémeuse, fines herbes et petits légumes

 

Fazant Fine Champagne .

Faisan Fine Champpagne.  2 pers. p.p. 26.50

 

Zacht gegaarde stukjes hertenkalf met bruin streekbier, boschampignons, knolselder purée, veenbessen, pomme bonne femme..     28.50 €  

Mijoter de cerf, à la bière brune  de la région, champignons des bois, purée de celeris rave, airelles, pomme bonne femme.                                                                          

                                                                                                                  

Tourndedos van hertenkalf, eigen nat geparfumeerd met chocolade, garnituur van boschampignons, groentjes.

Tournedos de cerf, propre jus, parfumé au chocolat, garniture de champignons de bois, légumes.   38 €

 

 

 

NAGERECHTEN / DESSERTS

Huis bereid vanille ijs/ Glace vanille “ Maison “   8 €

Bordje verse fruit ( volgens seizoenaanbod ), vanille ijs / assiette de fruits frais, selon saison, glace vanille.    12.50 €

Dame Blanche met chocolade/ chocolat /saus/ sauce : 75 % cacao.     12.50 €

Sorbets parfum van de dag/ parfum de la saison  10.50 €

Crème brûlée.       11 €

Espresso 4 € cafeïne vrije espresso 4 €  koffie verkeerd / lait russe  4 €  cappuccino met melkschuim 6 € slagroom 6 €       tea 4 €  Irish coffee  10 €

 

 

 

GESLOTEN OP ZONDAGAVOND/  MAANDAG EN DINSDAG // JOURS DE FERMETURE DIMANCHE SOIR / LUNDI ET MARDI