MARKT MENU   € 38

                                      opgediend avond - zondag middag 40 €

                                       Samengesteld volgens marktaanbod

                                               MENU DU MARCHE   € 38

                                          DINER - Dimanche midi  €  40

                                            Composé - offre du marché

 

 

                                                              MENU 

                                                           -------------

 

Op het vel gebakken kabeljauw filet, schaaldieren, jonge spinazie, polder truffel, kaviaar, romig sausje van eigen nat.

Dit gerecht kan verrijkt worden met 5 gr kaviaar / ce plat peut etre enrichi avec 5 gr de caviar + € 15

                                             -----------------------------

 Menu: aanvullende gerechten met supplement / plats supplémentaire.

Zeeuwse oesters Creuses per stuk  € 3,5

Garnaal kroketje v/h huis / croqettes aux crevettes maison  €  6

Carpaccio van Belgisch blauw-wit / carpaccio de boeuf blue -  blanc belge.   2 personen p.p.  €  7.50

Slaatje gebakken ganzenlever / salade au foie d'oie poêler.    € 15

                                                --------------------------

Tournedos van kalfsvlees, krielaardappelen, méli mélo groentjes, boschampignons, sinaasappelsausje.

-----------------

waaier van huis bereide zoetigheden.

                                                 ---------------------------

verkrijgbaar per gezelschap, max. 6 personen per tafel