UILENSPIEGEL MENU // LUNCH AND DINNER   à € 55

*Een voorafje / Touche d’appétit.

*Rijk slaatje van half wilde patrijs, geparfumeerd met noten olie, walnoten

Salade riche, parfumée à l'huile de noix, perdreau mi-sauvage.

*Op het vel gebakken griet filet, jonge spinazie, reductie van citroen gras, hoeveboter

Filet de barbue poêlé sur sa peau, jeune pousses d’épinards, beurre fermier et réduction de citronelle                                                                              

*Tournedos van hertenkalf, boschampignons, herfst garnituur, sausje geparfumeerd met half bittere chocolade

 Tournedos de cerf, champignons de sous bois, garniture d'automne, propre jus, parfumé au chocolat mi- amer                   

*Waaier van in huis bereide zoetigheden.

L'évenail des douceurs sucrrés maison.

      LAMMEGOEDZAK MENU à € 38

*Een voorafje / Touche d’appétit.

*Tournedos van Noorse kabeljauw, schelpjes, grijze garnalen, jonge spinazie, romig sausje

Tournedos de filet de morue, coquillages, crevettes grises, jeunes pousse d'épinard, à la crème

*Stoofpotje van hertenkalf, boschampignons, spekreepjes, herfst garnituur, knolselder puree.

Pot au feu de cerf, façon chasseur, champignons de sous bois, garniture d'automne, purée de celeris rave

*Nagerecht v/h huis  /   dessert Maison.

      ARRANGEMENTEN CADEAUBON MENU’S

Slaatje verrijkt met linze, kikkererwten, vergezeld van een pastei van Noordzeevis,"Lammekezoet", soepje van kokos melk, tomaat, kruiden uit Madras, Oosters getint.

Filet van roodbaars, romig sausje van eigen nat, geparfumeerd met fijne kruiden, jonge spinazie, Polder truffel.

Schijfjes hertenkalf, licht gebakken, opgediend met herfst garnituur, sausje van spekreepjes, boschampignons

Bordje huisbereide zoetigheden voor de lekkerbekken.

 MAXIMUM GEZELSCHAP 5 PERSONEN

Dit is een voorbeeld maand menu, samengesteld volgens seizoen aanbod en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.

Het menu is enkel verkrijgbaar per tafel, na reservatie , QR code, max. 5 personen per gezelschap.

Wij aanvaarden enkel veranderingen aan het menu, indien die niet uit de context gehaald word.

één tafel, één rekening, één betaalwijze.

Gedurende de corona crisis aanvaarden wij bij voorkeur : mobiel betalen, payconiq , bancontact app gsm enkel bankkaarten vanaf 25 €

GESLOTEN OP MAANDAG EN DINSDAG // JOURS DE FERMETURE LUNDI ET MARDI