UILENSPIEGEL MENU // LUNCH AND DINNER   à € 46.50 

*Een voorafje / Touche d’appétit.

*Cappuccino van Hollandse nieuwe maatjes, prei snippers, bieslook,

Cappuccino de maatjes hareng d’Holland, primeur, ficelles de poireaux , ciboulette,

*p het vel gebakken griet filet, langoustines, jonge spinazie, romig sausje van eigen nat.

Filet de barbue poêlé sur sa peau, langoustines, jeune pousses d’épinards, à la crème.                                                                              

*Suprême van parelhoen “ Landes “ , ratatouille van groentjes, knolselder puree, chocolade aardappelen. 

Suprême de pintadeau des Landes, ratatouilles des légumes, purée de celeris rave, pommes de terre chocolat.                    

*Lekkernijen voor de lekkerbekken. / Délices de gourmandises, 

      LAMMEGOEDZAK MENU à € 32

*Een voorafje / Touche d’appétit.

*Gegratineerde zeetong, grijze garnalen, jonge spinazie, romig sausje van eigen nat.

Gratin de sole de la Mer Du Nord, crevettes grises, jeunes pousses d’épinards, crèmeuse sauce.

*Suprème van Mechelse koekoek, ratatouille van groentjes, knolselder puree, chocolade aardappel,

Suprême de coucou de Malines, ratatouille de légumes, purée de celeris rave, pommes de terre chocolat,

*Nagerecht v/h huis  /   dessert Maison.

Enkel voorgerechten worden niet opgediend/ seules les entrées ne sont pas servies/de menu ‘s zijn  enkel verkrijgbaar per tafel, uitgezonderd kinderen/ Le smenu ‘s mentionné sont seulement disponible par table, sauf enfants/Maximum 3 verschillende gerechten per tafel/ maximum 3 plats différant par table/Één tafel één rekening, één betalingswijze/ une table, un compte, un mode de paiement.

      ARRANGEMENTEN CADEAUBON MENU’S

Cappuccino van Hollandse nieuwe maatjes, preisnippers, bieslook.

Filet van schelvis, jonge spinazie, romig sausje van eigen nat.

Hoeve haantje, opgediend met een ratatouille van groentjes, chocolade aardappelen, knolselder purée

Bordje huisbereide zoetigheden voor de lekkerbekken.

 

Dit is een voorbeeld maand menu, samengesteld volgens seizoen aanbod en marktaanbod, mogelijk dat er geen overeenstemming is met het menu op site.

Het menu is enkel verkrijgbaar per tafel, na reservatie , QR code, max. 6 personen per gezelschap.

één tafel, één rekening, één betaalwijze.

Gedurende de corona crisis aanvaarden wij enkel mobiel betalen, payconiq of cache.